Gwyneth Paltrow voor Max Factor

Posted: Dec 01 2014

Na vele andere beroemdheden is Gwyneth Paltrow nu het gezicht van Max Factor. Zij hebben speciaal voor Gwyneth een make up ook samengesteld uit Max Factor producten. Wil jij deze look creëren? Volg dan snel deze stappen!

  1. Gezicht: Gebruik de Ageless Elixir 2 in 1 foundation, dit verbergt alle imperfecties maar zorgt tegelijkertijd voor een stralend uiterlijk. Vervolgens poeder je het gezicht af met de Creme Puff foundation om je foundation te fixeren
  2. Wangen: Breng de Flawless Perfection Blush Natural Glow in de kleuren roze/bruin aan op je wangen met een blush kwast.
  3. Ogen: Met de Max Effect Mono Eyeshadow Mysterious Black and Silver Dust oogschaduw palette brengt je deze kleuren op je ooglid aan. Vervolgens gebruik je de Masterpiece Guilds & Define Eyeliner in de kleur zwart als eyeliner om je ogen eruit te laten springen. Gebruik een wimperkrultang om je wimpers te krullen en breng vervolgen de Maxfactor 2000 Calorie Mascara aan in de kleur zwart.
  4. Lippen: De lippen houden we subtiel en daarvoor gebruik je een natuurlijke kleur van Maxfactor Lipfinity in de kleur Charming en vervolgens Glossfinity in kleur Marshmallows eroverheen.

BEKIJK OOK

300x250 Rectangle

cosmenta_ Follow us on Instagram

Like ons op Facebook